Paf-pelaajalle suurin Virossa voitettu jättipotti

Nuori virolaisnainen voitti yli 3,6 miljoonaa euroa Paf.comissa keskiviikkoiltana. Jättipotti oli isoin Virossa koskaan voitettu.

Moni virolainen odotti keskiviikkoiltana elämän mullistavaa jättipottivoittoa, sillä silloin suoritetaan sekä viikon Bingolotto- että Vikinglotto-arvonta. Jättipotin sai kuin saikin nuori virolaisnainen, joka pelasi Paf.comissa suosittua Hall of Gods -kolikkopeliä. Nainen voitti 3 687 073,85 euroa pelaamalla vain 0,20 euron panoksella.

Paf otti yhteyttä onnelliseen voittajaan, joka jakoi iloisia tunnelmiaan.

Mikä oli ensireaktiosi, kun huomasit voittaneesi valtavan jättipotin?

– En löytänyt sanoja. Minun piti tarkistaa näytöltä ja pelitililtäni moneen kertaan varmistaakseni, että olin todella voittanut.

Kenelle soitit ensimmäisenä? Tietävätkö perheenjäsenesi voitostasi?

– Sisareni tietää, koska hän sattui soittamaan minulle samaan aikaan kun voitin.

Miltä nyt tuntuu?

– En vain osaa selittää – en ole vielä sisäistänyt tapahtunutta. Onko tämä edes totta vai pelkkää unta?

Mitä teet vapaa-aikanasi?

– Olen työskennellyt viime aikoina pitkiä työpäiviä, eikä minulla ole ollut juurikaan vapaa-aikaa. Toivon, että siihen tulee nyt muutos.

Oletko ehtinyt suunnitella, mitä haluat tehdä rahoilla?

– Haluaisin ostaa uuden auton, mutta muuta en ole vielä suunnitellut. En ikinä uskonut voittavani jättipottia. 

Kuinka pitkään olet ollut Pafin asiakkaana?

– Rekisteröidyin asiakkaaksi jo monta vuotta sitten, mutta en käyttänyt pelitiliäni muutamaan vuoteen. Aloin pelata jälleen viime kesänä.

Mikä on suosikkipelisi Pafilla?

– Sama peli, jossa voitin – Hall of Gods.
 

Pafin Viron markkinajohtaja Allar Levandi on iloinen voitosta:

– Näin isot voitot ilahduttavat. Toivottavasti tämä voitto rikkoo myös myyttejä, joiden mukaan jättipotin voittaakseen täytyy pelata suurilla summilla: Jättipotin, joka on Viron tähän asti suurin, voittoon tarvittiin vain 0,20 €:n panos. Olen myös iloinen nähdessäni, että viitisen vuotta asiakkaanamme olleen voittajan pelikäyttäytyminen on terveellä pohjalla. Tarjoamme ensisijaisesti peliviihdettä, ja jos kaiken lisäksi voitat, olet tuplasti iloisempi, Levandi kiteyttää.

Kuten aina suurten voittojen kohdalla, suosittelimme voittajaa pitämään taukoa pelaamisesta ja hakemaan taloudellista neuvontaa. Jättipotti maksetaan voittajalle kokonaisuudessaan ja se on verotonta tuloa.

Kahden viime vuoden aikana Pafilla on voitettu useampi jättipotti. Yli 100 000 euron jättipotti on voitettu bingossa ainakin viidesti. Pafin tällä hetkellä suurin jättipotti on yli 3,5 miljoonaa euroa ja sen voi voittaa Mega Moolah -kolikkopelissä.

Pafin kaikkien aikojen suurin jättipotti 17,8 miljoonaa euroa mainitaan Guinnessin ennätysten kirjassa. Vertailun vuoksi voidaan todeta, että suurin Viron Lotossa voitettu jättipotti on 1,2 miljoonaa euroa.