Juhlakauden valaistus kotiisi

Jos haluat antaa kodillesi juhlakauteen sopivan ilmeen, on järkevintä asentaa juhlava valaistus. Tästä saat ideoita tällaisten valojen asentamiseen.

Ole graafinen

Lisätäksesi graafista muotoa ja valaistusta etupihallesi voit käyttää määriläisiä tähtiä. Ihanteellisen tuloksen saavuttamiseksi käytä ryhmässä paritonta määrää tähtiä, ja asettele ne sattumanvaraisesti puuhun, jolloin luot upean hehkun.

Valaise kulkuväylät

Juhlakaudella voit odottaa saavasi kotiisi vieraita, joten on hyvä ajatus valaista kulkuväylät. Paras tapa on hyödyntää kulkuväylän varrella tai lähistöllä olevat pienet puut ja pensaat. Asenna valot niihin.

Pihan rakenteet

Onko sinulla kaunis piha, jonka haluaisit valaista? Valaise se ammattimaisesti ja luo pihallesi tyylikäs hehku.

Valaise sisäänkäynti

Jotta vieraiden olisi helppo löytää sisäänkäynti, kannattaa harkita sen valaisemista. Sijoita valoja strategisiin paikkoihin siten, etteivät ne häiritse vieraitasi. Valojen ei myöskään tule olla liian kirkkaita.

Hyödynnä näitä ideoita kotisi sisustamisessa valoilla. Voit käyttää sisävalaistuksessa useiden suunnittelijoiden valaisinkokoelmia, kuten esimerkiksi artemide valaisimia. Huomioi sisustaessasi aina myös, miltä valot näyttävät kadulta katsottuna. Jos valot ovat liian pieniä, ne saattavat näyttää epämääräiseltä sotkulta.